Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Μια άσχημη εμπειρία

Γειά σας!
Προχθές μου συνέβει κάτι πολύ άσχημο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας... Προσπαθω να το ξεπεράσω....
Προχωρούσα στον δρόμο, στο Χαλάνδρι κι' ενας με μηχανάκι μου άρπαξε την τσάντα... ακόμα μου πονάει το χέρι μου απο το τράβηγμα...
Δεν είναι μόνο τα χρήματ που είχα, τα προσωπικά μου είδη, ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού, γυαλιά, έγγραφα για υπηρεσίες που πήγαινα... αλλά ειναι το ψυχολογικό που με πήρε απο κάτω.... Πήγα αστυνομία, τράπεζα ν' ακυρώσω κάρτες, πρέπει να βγάλω καινούργια ταυτότητα, αλλάξαμε κλειδαρια.... αλλά το χειρότερο είναι που εχω μπροστά μου την όλη σκηνή και δεν μπορώ να κοιμιθώ.... ξέρω ότι θα μου περάσει με τον καιρό....αλλά, γιατι εμείς οι άνθρωποι θέλουμε να κάνουμε κακό στούς συνανθρώπους μας?....

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ!!

Ευχομαι σε κανέναν να μην συμβεί κατι τέτοιο!

7 σχόλια:

  1. O Elvira I am so sorry......and I am sorry that you are in pain!!
    I can understand how youe are feeling because when C3 was a baby he was in the stroller we were in the supermarket when i turned around to do domething and I did not notice that my purse had been stolen until i went to pay!!
    unbelievable!!
    Again i hope you feel better soon....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Ελβίρα μου λυπάμαι! Τι άσχημο να σου τυχαίνει κάτι τέτοιο.. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Ευχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σου πω, ότι συμπονώ ... έχω πέσει θύμα κλοπής 3 φορές .... και 1 φορά παραλίγο ... προσπάθησε να το ξεπεράσεις για την δική σου ψυχική υγεία!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζομαι το σοκ που πέρασες,τι να προσέχουμε έτσι που γίναμε μόνο μόνο προσευχή μας μένει να κάνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ άσχημο γεγονός, πραγματικά...Τι είναι αυτή η κατάσταση ρε κορίτσια?????Μα όποτε βγαίνουμε έξω πρέπει να έχουμε αγκαλιά την τσάντα μας?Ελεος.....Τι να πω....Ελβίρα μου ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα και να μη σου ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα! πραγματι, αν και δε μου εχει συμβει, φανταζομαι πως ειναι τρομακτικο και οδυνηρο ισως ψυχολογικα!
    οι δημιουργιες σου τελειες μιας και ερχομαι πρωτη φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια, σας ευχαριστώ που μου αφήσατε δυο λογια! Να είσαστε καλά!
    Τώρα όμως αρκετά με αυτο το επεισόδιο, λέω να σας δείξω δυο αλμπουμάκια που έφτιαξα ... να γίνει το μπλόκ μου λίγο πιο χαρούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή