Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αλμπουμ γάμου






 Ξέχασα εδώ να σηκώσω τα tags που υπάρχουν στους ορόφους της τούρτας...





Αυτό το αλμπουμάκι το έφτιαξα για την Αγγελική, κόρη πολύ αγαπημένων φίλων μας που παντρεύτηκε πρόσφατα!!!
Το βασικό σχέδιο είναι της Laura από  "the Paper Trail", αλλά εγώ έβαλα και δικές μου ιδέες, δεν το έκανα ακριβώς όπως το είχε η Laura...
Ελπίζω να σας αρέσει...!

11 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ελβίρα! Πανέμορφο είναι το άλμπουμ που έφτιαξες!!! Δεν είδα πως είναι της Laura, αλλά εσύ έχεις πολύ όμορφο γούστο και μου αρέσει πως συνδύασες τα χαρτιά και τα διακοσμητικά μαζί! Και το εξώφυλλο τέλειο το έκανες! Μπράβο σου!!! Για σήμερα δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα θα ξεκινήσω, ίσως 17:18 χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wunderschön ist das geworden
    LG
    Elma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφο Ελβίρα!!! μου αρέσουν τα λουλουδάκια που περνάνε οι κρίκοι από μεσα τους!!! πολύ πολύ όμορφη ιδέα!!!
    και το εξώφυλλο χάρμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elvira The mini is perfect!!!Love the flower binding,and all the other details the cake is perfect too!! i am sure that the couple loved their gift!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώπω Ελβίρα τέλειο και ευριματικότατο,έχει πολύ δουλειά θα σου πήρε πολύ καιρό φαντάζομαι να το φτιάξεις,είναι ονειρικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ax! υπέροχο, υπέροχο,υπέροχο! τι όμορφα πράγαμτα φτιάχνετε φίλες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελβίρα μου πολλή δουλειά!! Όμορφο το αποτέλεσμα!!! Μπράβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hi and thanks for your visit and lovely comments. What a beautiful book each page is a delight to see . well done.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Ελβίρα! Κ εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα κρίμα που καθόμασταν μακριά και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε περισσότερο! Ελπίζω την επόμενη φορά!
    Για το album πρέπει να πω πως έχεις κάνει απίστευτη δουλειά! Εχω κάνει κ εγώ ένα με οδηγίες της Lauras αλλα σε πολύ μικρότερο και πραγματικά μπορώ να καταλάβω πόσο έχεις δουλεψει, ειναι απίθανο το αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σας κορίτσια! Εγώ είμαι η Αγγελική, η κόρη των φίλων της Ελβίρας, που είχε την τύχη να πάρει αυτό το υπέροχο δώρο!! Οι φωτογραφίες το αδικούν, από κοντά είναι ακόμα πιο απίθανο!!

    Ελβίρα μου, το album σου έχει ήδη γεμίσει από τις φωτογραφίες του γάμου μας και με συγκινεί κάθε φορά που το κοιτάζω!! Σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, η συναισθηματική του αξία είναι ανεκτίμητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή