Τρίτη 22 Μαΐου 2012

κάρτα πορτα με στεφάνι





Hello!
Λοιπόν ...... δεν άντεξα .... και έκανα λίγες αλλαγές στη καρτούλα μου..... όχι, ότι μου αρέσει 100%.... αλλά μ' αρέσει καλύτερα..... Εσείς τι λέτε...?
Όμορφη Κυριακή και φιλάκια





Καλησπέρα!
Αχ, δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένη ... μ' αυτή τη κάρτα..... κάτι δεν μου αρέσει.....
Όταν είδα την πρόκληση στο Get Creative, 5 Μαΐου, για μια καρτούλα με στεφάνι επάνω, μου ήρθε η ιδέα για την πόρτα και το στεφανάκι..... Αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη με την δημιουργία μου..... κλαψ, κλαψ...
....Γράψτε μου κανένα καλό σχόλιο.....πλάκα κάνω..... γράψτε μου την αλήθεια....θ' αντέξω.... χα,χα.
Φιλάκια πολλά

13 σχόλια:

  1. Ελβιρα εμενα μου αρεσει..θα εκανα μεγαλυτερο το πανω διακοσμητικο της πορτας και θα βαζα εκει πανω το στεφανι...απλα για να μην εχει τοσο κενο!!!αλλα ειναι ομορφη καρτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ιδιαίτερη καρτουλα κ πρωτότυπη ιδέα!! Καλη επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελβιράκι μου καλημέρα! και εγώ την βρίσκω πολύ πρωτότυπη αν και κάτι μου λείπει, ίσως λίγο χρώμα στην πόρτα η αυτό που λέει η Κατερίνα! αλλά η ιδέα πολύ πολύ καλή! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elvira don't know why you don't like it I thought it was a clever and fun card and beautifully created and perfect for our challenge at Get Creative !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Ελβίρα.Δεν είναι άσχημη η καρτούλα σου αλλά είναι σαν κάτι να λείπει.Αν έβαζες γραμμές διαγώνια με κάποιο άλλο χρώμα ή πλαίσιο με διαφορετικό χρώμα (έχουν κάποιες εξώπορτες) και το στεφάνι στην μέση δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ.Πάντως είναι πρωτότυπη ιδέα και μπράβο σου.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα μ' αρέσει πολύ η κάρτα σου Ελβίρα!
    Αυτό που φταίει νομίζω πως είναι το ότι έβαλες κόκκινο χρώμα επάνω και ροζ κάτω έπρεπε να είναι πάνω το ροζ για να μη βαραίνει και κάτω το κόκκινο.
    Με τόσες γνώμες όμως μάλλον σε μπερδέψαμε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eλβίρα μου, είναι τόσο μα τόσο πρωτότυπη η κάρτα σου, φοβερή ιδέα να χρησιμοποιήσεις το στεφάνι πάνω σε κάρτα-πόρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα μου αρέσει ! Τη βρισκω πρωτότυπη! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Ελβίρα! Τι σύμπτωση! Χθες είχαμε πάει στου γονείς του Κώστα και είδαμε την καινούργιες εξώπορτες που έβαλαν! Μπορώ να πω ότι η δική σου στην καρτούλα είναι πολύ πιο χαρούμενη και στολισμένη : ) Ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο Get Creative! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. This is such a cool card, i love how you made the door. Thank you for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Axxxxx Elivira mou teleia i kartoula!!!!!! poli eksipno!!!
    efharistoume gia tin simetohi sou sto Get Creative
    filia
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφη! Εγώ έχω ένα θέμα γενικώς με τα σπιτάκια, οπότε δε μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την πόρτα σου! Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή